Skip to content
Homepage Woonzorg zieuwent
Menu
13 september 2023

Optimalisatie Akoestiek

Bij de opening van Woonzorg Zieuwent hebben we aangegeven dat we altijd streven naar de hoogste levenskwaliteit voor onze bewoners. Deze keer hebben we ons gericht op de optimalisatie van de akoestiek in de gezamenlijke woonkamer.

Waarom hechten wij zoveel waarde aan een goede akoestiek? Akoestiek verwijst naar de kwaliteit van geluid in een ruimte. Onze bewoners kunnen gevoelig zijn voor harde geluiden, echo’s en achtergrondruis. Een optimale akoestiek bevordert een rustige en kalme omgeving, wat een positief effect heeft op het welzijn van onze bewoners. We weten dat sociale interactie belangrijk is voor het geestelijk welzijn. Door het optimaliseren van de akoestiek kunnen bewoners nog duidelijker en plezieriger gesprekken voeren.

Een bedrijf wat bekend is met het verbeteren van de akoestiek in ruimtes zoals bij ons in Woonzorg Zieuwent heeft verschillende aanpassingen gedaan om de akoestiek in de gezamenlijke woonkamer te optimaliseren. Zo is er voor gekozen om geluiddempende materialen te gebruiken.

Het resultaat is meteen merkbaar. Er is een serene sfeer gecreëerd, wat bijdraagt aan het welzijn van onze bewoners vanaf het eerste moment dat ze de gezamenlijke woonkamer binnen kwamen.

Ook Präötjes ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod, verschillende activiteiten en belevenissen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.